Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@15:32:19 GMT

گره کور بیمارستان امام خمینی کرج باز نشد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۹۶۰۹

گره کور بیمارستان امام خمینی کرج باز نشد

کرج- بیمارستان امام خمینی(ره) یکی از مجهزترین بیمارستان‌های کشور به ویژه در بخش آنژیوگرافی است که سال‌ها در کما به سر می‌برد.

قدس آنلاین-گروه استان ها: مشکلات این بیمارستان ازآنجا آغاز شد که تعرفه‌های دریافتی به بهای دولتی محاسبه شد و لذا درآمد بیمارستان به‌اندازه یک‌پنجم کاهش یافت که این کاهش بسیار شدید حقوق کارکنان را نیز پاسخگو نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازآنجاکه مالکان بیمارستان امام خمینی دستگاه‌های دولتی هستند و بنیاد شهید، سازمان همیاری شهرداری‌ها و استانداری البرز در آن سهیم هستند لذا طبق مصوبه مجلس برای دریافت تعرفه‌های آن قیمت‌های دولتی وضع شد.

بیمارستان امام خمینی که چندی پیش افزون بر ۹۰۰ نفر کارکنان داشت به دلیل مشکلات مالی نتوانست این تعداد از افراد را حفظ کند و لذا با ریزش بسیاری از نیروها و افراد متخصص روبرو شد.

عدم پرداخت دستمزد پزشکان از سال ۱۳۹۴ به بعد و مطالبات روی‌هم انباشته‌شده پرستاران موجب شد تا کارکنان این مجموعه افزون بر ۳۰ بار دست به تجمع اعتراض‌آمیز بزنند و افزون بر ۱۲۰ میلیارد تومان بدهی به بار بیاورد.

متأسفانه خبر خلعید مالک فعلی این بیمارستان گرچه امید به‌ تعیین تکلیف این بیمارستان را افزایش داده است اما هنوز فعالیت این مرکز درمانی در هاله‌ای از ابهام است.

سازمان همیاری شهرداری استان البرز و بنیاد شهید از سهامداران عمده این بیمارستان هستند. از سوی دیگر اگرچه مالک فعلی بیمارستان با حکم قضایی خلعید شده اما این حکم به معنای پایان پیگیری‌های حقوقی برای روشن شدن تکلیف این بیمارستان نیست.

گره کورتر

گرچه در سال ۹۶ تصمیم گرفته شد که این بیمارستان در قالب مزایده واگذار شود و بنا بر اظهارات مسئولان ۸ بار مزاریده برگزار شد اما ظاهراً کمتر کسی حاضر به قبول این مسئولیت بود اما  درنهایت در سال ۹۸ خریداری در این مزایده برنده شد .

بنا بر اظهارات مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری استان البرز خریدار این بیمارستان قسط اول بانکی خود را پرداخت نمی‌کند و لذا از همین‌جا گره دیگری بر مشکلات این بیمارستان افزوده شد.

قدرت الله شمیرانی در این رابطه توضیح می‌دهد: هدف از فروش بیمارستان این بوده که هم تعهدات اجرا و حقوق کارکنان و بازنشستگانی که در این بیمارستان کار می‌کردند، پرداخت شود و هم بیمارستان احیا شود اما هیچ‌کدام از آن‌ها طی این ۱۵ ماه انجام‌نشده است و باوجود تذکرات مسئولان استان به‌ویژه نماینده محترم ولی‌فقیه، استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای احیای این بیمارستان در شرایط سخت کرونایی، آن‌ها نتوانستند بیمارستان را فعال و تعهدات را اجرایی کنند.

وی ادامه می دهد:  خسارت‌های مالی واردشده به بیمارستان به دلیل پرداخت نکردن دیون، در حال افزایش نیز هست. البته موضوع در محاکم قضایی مطرح‌شده و خسارات را مطالبه کرده‌ایم.

این مسئول یادآور می شود: مزایده و قرارداد به دلایل مختلف و عدم اجرای تعهدات، در شرایط انحلال است و ازنظر ما خریداران متصرف غیرقانونی هستند چون اول آذرماه امسال به آن‌ها اعلام کردیم که قرارداد، منحل شده و باید بیمارستان را تحویل دهند اما امتناع کردند. لذا ما از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری هستیم.

تعهدات دوطرفه است

گفتنی است مسئولان سازمان همیاری شهرداری استان البرز در حالی از سرباز زدن تعهدات مالک این بیمارستان سخن می‌گوید که رئیس فعلی بیمارستان امام خمینی(ره) کرج ادعا می‌کند تعهدات دوطرفه بوده است.

مهدی خسروی بابیان اینکه ناگهان در حین انجام فعالیت نامه انحلال قرارداد سرمایه‌گذاران با این بیمارستان صادر شد می‌افزاید: دلایل صدور این نامه عدم اجرای تعهد از سوی ما بود که این مورد باید متقابل صورت گیرد درواقع تعهدات طرف مقابل هم انجام نشد.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون و شرع فعالیت خود را ادامه می‌دهیم و ازنظر ما این لغو فعالیت به دلایل واهی است، گفت: با این اتفاقات در پرداخت‌ها محتاط‌تر می‌شویم و در غیراین‌صورت تا زمانی که تعیین تکلیف نشود نسبت به پرداخت‌ها منع داریم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز بیمارستان کرج سازمان همیاری شهرداری بیمارستان امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

با اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، امکان ارائه خدمت به بیش از ۳ هزار نفر در روز فراهم شد.

به گزارش «تابناک»، حامد احتسابی، رئیس هیات مدیره و مجری خدمات فرودگاهی با بیان اینکه به منظور افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قرارداد‌های جدیدی با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده‌اند، گفت: سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی راهی سفر می‌شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد هم خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود.

احتسابی در ادامه گفت: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت، سیاسی و اقتصادی، روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی افزود: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از در فرودگاه امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پرواز‌های بین المللی راه‌اندازی شده است.

رئیس هیات مدیره تاوآویژه پارس تاکید کرد: میانگین بین ۳ تا ۴ هزار مسافر در بخش پرواز‌های بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده‌اند که در نوروز، پیک تعداد مسافرانی که این خدمت را دریافت کرده‌اند به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص هزینه خدمات فرودگاهی گفت: مبلغ ورودی برای هر نفر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، خدمات فرودگاهی که به این دسته از مسافران ارائه می‌شود، برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشور‌های خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشور‌های خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

احتسابی در پاسخ به سوالی درخصوص قرارداد‌های جدید با شرکت فرودگاه‌ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت شرکت‌های زنجیره‌ای در فرودگاه‌های بین المللی و حتی هتل‌های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه نشست خبری، علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی و سکو‌های اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می‌کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی، فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ‌های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است.

دیگر خبرها

  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)