Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: با موافقت مسئولان سازمان همیاری شهرداری‌های البرز، بنیاد شهید و مسئولان قضایی، بیمارستان امام خمینی (ره) برای بستری بیماران کرونایی، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار می‌گیرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * بیمارستان امام خمینی (ره) کرج با مجموعه بزرگی از امکانات پیشرفته و تجهیزات پزشکی مدرن، این روز‌ها که مردم و بیماران مبتلا به کرونا نیاز به تخت دارند، خالی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دعوای حقوقی بین سازمان همیاری شهرداری‌های استانداری البرز و بنیاد شهید از یک سو و بخش خصوصی از سوی دیگر، باعث شده تخت‌های مجهز این بیمارستان خالی بماند.


یکی از کارکنان این بیمارستان روز گذشته ویدئویی از بخش ICU این بیمارستان منتشر کرده و با نمایش تخت‌های خالی این بخش، از مسئولان گلایه کرده که چرا در این روزها، از این تجهیزات استفاده نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی صرفا برای بستری بیماران کرونایی 

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به انتشار این ویدئو به خبرنگار ما گفت که قرار است از تخت‌های این بیمارستان، صرفا برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در زمان پیک پنجم استفاده شود.

 

جهانپور توضیح داد: این بیمارستان به سازمان همیاری شهرداری کرج و سازمان بنیاد شهید متعلق بوده که از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذاری می‌شود. ظاهرا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل نمی‌کند و بیمارستان مجددا توسط مالکان اولیه آن پس گرفته می‌شود. اما پروده قضایی و مشکلات آن بین هر هر بنیاد شهید، سازمان همیاری‌ها و بخش خصوصی در دستگاه قضایی در دست بررسی است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در خیز پنجم همه گیری کرونا، دانشگاه علوم پزشکی البرز طی نامه‌ای با توجه به کمبود تخت دانشگاهی در این استان و احتمال نیاز به بستری، از استانداری البرز درخواست کرده که در زمان پیک، تخت‌های بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، صرفا برای بستری بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.


وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی رونوشت درخواست خود را به مسئولان قضایی استان نیز ارسال کرده است.

 

نامه نگاری کرده ایم؛ مسئولان موافقت کنند

محمد فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با اشاره به ویدئو گفت: سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز هستند و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.


فتحی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی با تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستان و کادر درمان خود توانسته خدمات مطلوبی ارائه دهد، گفت: با این حال موج پنجم بسیار شدیدتر از موج‌های قبلی است و بیمارستان امام خمینی (ره) کرج می‌تواند در این زمینه به ما کمک کند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: مکاتبات و پیگیری‌های لازم با مقامات استانی برای اینکه بتوانیم از ظرفیت درمانی این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم، انجام شده است. امیدواریم موانع قانونی آن با همت مسئولان رفع شود تا این بیمارستان به عنوان پشتیبان دانشگاه قرار گیرد.


وی توضیح داد: اضافه شدن فضای درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) در شرایط کنونی بیماری کرونا حتی به صورت موقتی بسیار موثر خواهد بود و طی مکاتبه‌ای که دانشگاه با استانداری البرز در این خصوص انجام داده و پیشنهاد شده است تا در صورت نیاز و تا زمان فروکش شدن بیماری در استان، بیمارستان امام خمینی (ره) با تمام تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بصورت موقت در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.


فتحی ابراز امیدواری کرد که با اختیار گذاشتن این بیمارستان به دانشگاه تا کاهش موج کرونایی بتوان به مدیریت هرچه بهتر تخت‌های بیمارستانی کمک کرد.


وی با اشاره به اینکه در موج پنجم کرونا و سویه جدید دلتا فشار و سختی زیادی به کادر درمان تحمیل می‌شود، افزود: نیرو‌های بهداشت و درمان بیش از ۱۷ ماه است که در مبارزه‌ای بی امان با کرونا هستند.


رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کرج خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان به صورت قانونی رفع شود و مردم استان بتوانند از ظرفیت درمانی این بیمارستان مثل گذشته بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان امام خمینی موج پنجم کرونا سازمان همیاری شهرداری ها بنیاد شهید برای بستری بیماران کرونایی سازمان همیاری شهرداری بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی بنیاد شهید بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • برتری تیم دانشجویی کرسی آزاداندیشی واحد یادگار امام در دور نخست مرحله کشوری
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی