Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت : سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و سازمان همیاری شهرداری های استان البرز بوده و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.

در پی انتشار ویدئویی از بیمارستان امام خمینی(ره) کرج که در آن گفته شده است برخی تخت‌های این بیمارستان علی‌رغم تکمیل بودن تجهیزات، در پیک پنجم کرونا و در شرایطی که بیماران به این تخت‌ها نیاز دارند، مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، وزارت بهداشت اطلاعیه‌ای صادر کرد که متن آن به این شرح است: این بیمارستان پیش از این متعلق به سازمان همیاری شهرداری کرج و سازمان بنیاد شهید بوده که مزایده گذاشته می‌شود و دو سال در اختیار بخش خصوصی بوده که ظاهرا به تعهدات خود عمل نمی‌کند و بیمارستان مجددا توسط مالکین اولیه پس گرفته می‌شود، منتهی پرونده قضایی و مشکلات آن بین هر سه در دستگاه قضایی در دست بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خیز پنجم همه‌گیری کرونا دانشگاه علوم پزشکی البرز طی نامه‌ای با توجه به کمبود تخت دانشگاهی در این استان و احتمال نیاز به تخت بستری از استانداری البرز درخواست کرده که در زمان پیک تخت‌های فوق، تحت اختیار دانشگاه صرفا جهت بستری بیماران کرونایی قرارگیرد و به مسئولین قضایی استان هم رونوشت داده شده است.

همچنین فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به کلیپ منتشر شده از بیمارستان امام خمینی(ره) کرج اظهار کرد: سهامداران اصلی بیمارستان امام خمینی (ره)، بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و سازمان همیاری شهرداری های استان البرز بوده و این بیمارستان متعلق به دانشگاه نیست.

به گفته او دانشگاه با تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و کادر درمان خود، توانسته خدمات مطلوبی را به بیماران عزیز و مراجعین داشته باشد علی‌رغم اینکه موج پنجم بسیار شدیدتر از موج های قبلی بوده و در خدمات دانشگاه خللی نبوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مکاتبات و پیگیری‌های لازم با مقامات استان برای اینکه بتوانیم از ظرفیت درمانی این بیمارستان در جهت ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم، انجام شده است. امیدواریم موانع قانونی آن با همت مسئولان مربوطه رفع شود تا این بیمارستان نیز بعنوان پشتیبان دانشگاه قرار گیرد.

فتحی خاطرنشان کرد: اضافه شدن فضای درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) در شرایط کنونی بیماری کرونا حتی به صورت موقتی بسیار موثر خواهد بود و طی مکاتبه‌ای که دانشگاه با استانداری البرز در این خصوص انجام داده و پیشنهاد شده است تا در صورت نیاز و تا زمان فروکش کردن بیماری در استان، بیمارستان امام خمینی(ره) با تمام تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی بصورت موقت در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با در اختیار گذاشتن این بیمارستان به دانشگاه تا فروکش شدن موج پنجم بتوان به مدیریت هر چه بهتر تخت‌های بیمارستانی کمک کرد.

وی تاکید کرد: نیروهای بهداشت و درمان بیش از ۱۷ ماه در حال مبارزه بی‌امان با این بیماری در استان هستند و اکنون در موج پنجم کرونا و سویه جدید دلتا فشار و سختی زیادی را متحمل می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: امیدواریم هر چه زودتر مشکلات این بیمارستان به صورت قانونی رفع شود و مردم استان بتوانند از ظرفیت درمانی این بیمارستان مثل گذشته بهره‌مند شوند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو سلامت ویروس کرونا بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی البرز استان البرز وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیمارستان امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز شمارش معکوس پایان کار بیمارستان‌ها در جنوب نوار غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت بهداشت فلسطین در مورد تشدید بحران مشتقات سوختی در بیمارستان‌های جنوب نوار غزه هشدار داده و خواستار اقدام و تحرک فوری برای جلوگیری از وخامت هرچه بیشتر اوضاع انسانی در این منطقه شده است.‌

از سوی دیگر، «تدروس آدهانوم گبریسوس» رئیس سازمان جهانی بهداشت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که سوخت بیمارستان‌های جنوب نوار غزه برای ۳ روز دیگر کفایت می‌کند و این یعنی اینکه این بیمارستان‌ها به زودی از خدمت خارج خواهند شد.

گبریسوس اشاره کرد که یکی از ۳ بیمارستان موجود در رفح بیمارستان یوسف النجار است که به سبب عملیات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح از خدمت خارج شده است.

وی هشدار داد که تعطیلی گذرگاه زمینی رفح مانع از ورود سوخت به نوار غزه خواهد شد و در این صورت تمامی عملیات‌های انسانی متوقف خواهد شد.

کد خبر 6100997

دیگر خبرها

  • آغاز شمارش معکوس پایان کار بیمارستان‌ها در جنوب نوار غزه
  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک