Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری با اشاره به سابقه اداره بیمارستان امام خمینی (ره) کرج توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: این بیمارستان در سالیان گذشته توسط شورای همیاری استان تهران اداره می‌شد، اما چون اداره این مجموعه به خوبی انجام نشد با درخواست خود این شورا اداره بیمارستان طی صورتجلسه ای رسمی به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران اقدام به تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) کرد و این مجموعه شروع به خدمات رسانی به جامعه معزز ایثارگری و عموم مردم شهرستان کرج کرد. بعد از طی زمانی، علی‌رغم تجهیزاتی که توسط بنیاد در این بیمارستان مستقر شده بود، اداره بیمارستان امام خمینی (ره) از بنیاد شهید و امور ایثارگران پس گرفته شد و بعد از این اتفاق مجموعه بیمارستان با مشکلات متعددی مواجه شد و بدهی چند صد میلیاردی بر مجموعه تحمیل شد.

 نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به دلیل تجهیزاتی که در بیمارستان مستقر کرده بود جزو طلبکاران بیمارستان به شمار می‌رفت که در ازای این طلب بخشی از ملکیت بیمارستان به بنیاد واگذار شد، اما تأکید می‌کنم که بنیاد شهید و امور ایثارگران در مدیریت این مجموعه کمترین دخالتی نداشت. علاوه بر این یکی از شرکت‌های وابسته به شرکت شاهد نیز در مقطعی اقدام به تأمین اقلام پزشکی و تجهیز این بیمارستان کرده که بدهی‌هایی نیز به این دلیل ایجاد شده و همچنان جزو مطالبات بنیاد محسوب می‌شود.

شکری با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران علی‌رغم مطالباتی که از مجموعه مدیریت بیمارستان امام خمینی (ره) داشته نهایت حسن نیت و تعامل را با این مجموعه به خرج داده، افزود: متأسفانه در طول این مدت شاهد بودیم که این سوء مدیریت‌ها جهت فرافکنی به گردن بنیاد انداخته شده و از حسن نیت بنیاد شهید سوءاستفاده شده است، در حالی که تاکنون بنیاد علی‌رغم حق قانونی خود از مطالبه هرگونه وجهی بابت اجاره بیمارستان پرهیز کرده است.

وی ادامه داد: در ۱۶ خرداد سال جاری جلسه‌ای پیرامون حل مشکلات این مجموعه برگزار شد که بنیاد طی این جلسه پذیرفت مجدداً مدیریت مجموعه بیمارستان امام خمینی (ره) را بر عهده گیرد، اما متأسفانه باز هم کارشکنی‌هایی در این زمینه انجام شد و این مسئله اجرایی نشد تا روز گذشته جلسه مجددی در این راستا برگزار شد و بنیاد مجدداً برای قبول مدیریت بیمارستان اعلام آمادگی کرد.

برچسب‌ها یوسفعلی شکری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یوسفعلی شکری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یوسفعلی شکری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیمارستان امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت - در حاشیه نشست هیأت دولت گفت: دولت و مجلس کمک کردند جداول بودجه هم ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی در پرداختی‌های مربوط به خانواده‌های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

وی افزود: آن چیزی که دنبال آن بودیم مسئله تأمین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید، چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند لذا از ثبت سفارش تجهیزات و هم از اجازه واردات آن‌ها ممانعت می‌شد، شرکت‌های داخلی هم در این زمینه وجود نداشتند و مجبور بودیم بعضاً به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

قاضی‌زاده در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده‌های شهدا هفت میلیون و صد دریافت می‌کردند و امسال به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان حالت اشتغال مطابق با رشدها اتفاق افتاد یعنی آنجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد، در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد بر اساس قانون کار افزایش پیدا کند ۳۵ درصد، مجموعاً رشدی که در پرداخت‌های بنیاد شهید اتفاق افتاده است از متوسط پرداخت‌های مجموعه دولت بالاتر است که این نشان دهنده این است که اولویت دولت و مجلس در حوزه شهدا و ایثار بوده است چرا که در طی دوسال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومانی به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی عنوان کرد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می‌کند باید بگویم خیر، به علت اینکه به صورت طولانی مدت یکسری خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 751729

دیگر خبرها

  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند