Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ صبح روز سه شنبه (۱۹ مرداد ماه) بیمارستان امام خمینی (ره) کرج در پی حمایت‌های قضایی  آغاز به کار کرد و پنجشنبه (۲۱ مرداد ماه) حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه این بیمارستان را مورد بازدید قرار داد.

بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی امام خمینی (ره) کرج که از مهم‌ترین بیمارستان‌های استان البرز است، از سال ۹۵ به‌دلیل مشکلات مالی و مالکیتی تعطیل شده بود، اما با تلاش‌های قوه قضاییه، اکنون و در حساس‌ترین شرایط کرونایی به چرخه درمان کشور بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان و گفت‌وگو با مدیران و شنیدن حرف‌ها و درددل‌های کادر درمان، از نزدیک در جریان پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته برای بازگشایی مجدد این مرکز درمانی قرار گیرد.

آغاز به کار بیمارستان امام خمینی کرج علاوه بر کمک به حل مشکلات درمانی و پزشکی مردم کرج، در اشتغالزایی نیز سهم زیادی دارد و به گفته مسئولان این مرکز درمانی، به ازای هر تخت چهار نفر مشغول به کار خواهند شد.

رئیس قوه قضاییه با تقدیر از زحمات پزشکان و پرستاران در مقابله با کرونا، از حل مشکلات بیمارستان امام خمینی (ره) با تلاش مسئولان قضایی استان البرز و پرداخت حقوق ماهانه کادر درمانی این مجموعه و بازگشت آن به چرخه درمانی کشور در این شرایط دشوار ابراز خرسندی کرد.

در این راستا، قدرت‌الله شمیرانی، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز ضمن قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی به منظور بازگشت بیمارستان امام خمینی (ره) به چرخه درمان کشور در روزهای حساس کرونایی اظهار کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) از سال ۱۳۸۰ با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود و این مشکلات در سال ۹۵ شکل حادتری به خود گرفت و از آنجایی که تعرفه بیمارستان از خصوصی به دولتی تبدیل شد، این بیمارستان حدود ۱۸ میلیارد تومان بدهی داشت.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز خاطرنشان کرد: در ادامه، بیمارستان امام خمینی (ره) هم به دلیل بدهی‌ها و هم سوءمدیریت با ضرر و زیان مواجه شد و پس از هفت بار مزایده، بیمارستان واگذار و در سال ۹۸ تحویل خریداران شد.

وی با اشاره به عدم انجام تعهدات توسط خریداران بیمارستان امام خمینی (ره) اظهار کرد: با توجه به اینکه موضوع، تضییع حقوق عامه بود، از همان ابتدا مباحث کارشناسی نحوه ورود به موضوع با راهنمایی نیروهای زبده دادگستری انجام شد و حمایت‌های قضایی به طور مشاوره‌ای در فرایند قضایی ادامه داشت.

شمیرانی عنوان کرد: دادگستری استان البرز برای جلوگیری از تعطیلی کلی بیمارستان جلسات مختلفی را تشکیل داد و بیش از ۱۰ جلسه در دادگستری برای فعال شدن بیمارستان و پرداخت دیون پرسنل برگزار شد و قوه قضاییه در خصوص مشکلات بیمه‌ای موجود، ورود داشت و حمایت‌های لازم را به عمل آورد که سبب حل مشکلات مذکور شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز بیان کرد: همچنین، جلساتی نیز با همت دادگستری در مورد نحوه تعامل سازمان همیاری‌ها و بنیاد شهید برای فعال سازی بیمارستان برگزار شد و صورت جلسات حقوقی در دادگستری تنظیم شد.

وی با اشاره به جلوگیری از توقیف اموال بیمارستان امام خمینی (ره) با حمایت‌های دستگاه قضایی بیان کرد: دادگستری استان البرز از ابتدا تا انتها در کنار دولت، سازمان همیاری‌ها و بنیاد شهید بود و حداقل ۱۲۰۰ میلیارد تومان با حمایت‌های قضایی به بیت المال بازگشت داده شد که جای قدردانی دارد.

شمیرانی با بیان اینکه نقش دستگاه قضایی برای بازگرداندن ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بیت المال نقشی بی بدیل و پررنگ بوده است، گفت: در نهایت پس از بررسی موضوع در جلسات مختلف و تعامل دستگاه‌های گوناگون و حمایت‌های به عمل آمده از ناحیه دستگاه قضایی، بیمارستان امام خمینی (ره) فعال شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز در پایان اذعان کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) در حال بیماران کرونایی را نیز پذیرش می‌کند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و حمایت‌های دستگاه قضایی موجب شد تا ۲۲۰ تخت بیمارستانی در شرایط موجود کشور به چرخه درمان بازگردد.

48

کد خبر 1548064

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز بیمارستان امام خمینی چرخه درمان دستگاه قضایی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • دستور تاج به ارکان قضایی برای هفته‌های پایانی/بازگشت به عقب ممنوع